Disclaimer voor contactnummernederlands

Het Contact Nummer Nederlands is een onafhankelijke service provider voor technische ondersteuning. Ons bedrijf heeft geen directe of indirecte band met een van de genoemde merken, producten of diensten. Voor technische assistentie kunt u ons bereiken op ons gratis nummer.


Als u meer informatie wenst of vragen heeft over de disclaimer van onze site, neem dan gerust contact met ons op via e-mail op support@contactnummernederlands.com 

Disclaimer voor contactnummernederlands

Alle informatie op deze website - https://contactnummernederlands.com/ - is te goeder trouw en alleen voor algemene informatiedoeleinden gepubliceerd. contactnummernederlands geeft geen garanties over de volledigheid, betrouwbaarheid en juistheid van deze informatie. Elke actie die u onderneemt op basis van de informatie die u op deze website (contactnummernederlands) vindt, is strikt op eigen risico. contactnummernederlands is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade in verband met het gebruik van onze website.


Vanaf onze website kunt u andere websites bezoeken door hyperlinks naar dergelijke externe sites te volgen. Hoewel we ernaar streven om alleen kwaliteitslinks naar nuttige en ethische websites te bieden, hebben we geen controle over de inhoud en aard van deze sites. Deze links naar andere websites impliceren geen aanbeveling voor alle inhoud die op deze sites te vinden is. Site-eigenaren en inhoud kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd en kunnen plaatsvinden voordat we de mogelijkheid hebben om een link te verwijderen die mogelijk 'slecht' is geworden.

Houd er ook rekening mee dat wanneer u onze website verlaat, andere sites mogelijk een ander privacybeleid en andere voorwaarden hebben die buiten onze controle liggen. Zorg ervoor dat u het privacybeleid van deze sites en hun "Servicevoorwaarden" controleert voordat u zaken doet of informatie uploadt.